Над 390 участници се включиха в информационната кампания за кандидатстване по конкурса на проект „Права и ценности“

Над 390 участници се включиха в информационната кампания във връзка с конкурса за финансова подкрепа на инициативи по проект „Права и ценности“. В рамките на 6 присътвени информационни дни в страната и 8 уебинара партньорите по проекта – Институт Отворено общество – София, фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Европейската служба за граждански действия представиха насоките за кандидатстване и информация и успешни практики по темите на конкурса.

Презентациите от проведените информационни дни можете да намерите ТУК, а записите на уебинарите са достъпни ТУК.

Въпроси и отговори във връзка с кандидатстването се публикават на страницата на проекта, раздел „Кандидатствай“.

Срокът за кандидатстване и за двата фонда на конукрса – фонд „Действие“ и фонд „Заедно“ изтича в 17.00 ч. на 12-ти юни 2023 г.

Благодарим на всички представители на граждански организации и читалища, които се включиха в кампанията и им пожелаваме успех!

Проект „Права и ценности“ ще предостави възможност на граждански организации и читалища от цялата страна да получат подкрепа за реализиране на граждански инициативи по темите права на гражданите на ЕС, демокрация, многообразие и равенство. Проектът се изпълнява в партньорство от фондация „Институт Отворено общество – София“ (ИООС), фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) и Международна неправителствена асоциация „Европейска служба за граждански действия“ (ECAS).